Tvättlapp - Oasis

Oasis förfuktade tvättlappar. Den bekväma kroppstvätten i en förpackning

Tvätta patienten på ett enkelt sätt. Nu slipper du tvättfat, tvättlappar, tvål, handdukar, lotions och vatten. Använd en tvättlapp åt gången och tvätta var kroppsdel för sig. Kasta tvättlappen. Produkten kan värmas oöppnad i mikrovågsugn eller i den specialdesignade Oasis Warmer, eller använd dem direkt för en fräschare och svalare känsla.
ArtikelnummerProduktinformationMinsta beställningsbara enhet
RSC910Förfuktad tvättlapp 5 st/fp48 förpackningar
RSC913Förfuktad tvättlapp 8st/fp30 förpackningar
Behaglig och praktisk Den milda tvållösningen rengör och återfuktar på samma gång. Den snabb-dunstande formulan innebär att man inte behöver handdukstorka. Allt som behövs vid det traditionella sättet att tvätta en patient, såsom att skydda sängkläder, tvättfat med vatten, tvål som är svår att skölja bort och hårda handdukar försvinner.

Sparande av resurser Oasis Bed Bath erbjuder en praktisk lösning som kraftigt reducerar kostnaderna för tvätt av lakan och handdukar och sparar värdefull personaltid. Detta engångssystem minimerar även risken för korskontamination.

Reducerade hälso- och säkerhetsrisker Oasis Bed Bath tar bort behovet av tvättfat med vatten i närheten av elektrisk och intensivvårds utrustning; risken för att halka på blöta golv och behovet av att lyfta eller flytta patienter eller utrustning minskas. Användningen av Oasis Bed Bath minimerar risken för smittspridning.

Hudvänligt Oasis Bed Bath är impregnerad med ett milt ytspänningsnedsättande medel, pH-balansen är 5.5 och de innehåller ingen parfym, alkohol eller lanolin. Detta gör tvättlapparna till ett mycket bättre alternativ för hudrengöring än tvål, som har egenskapen att torka ur huden, framförallt om den inte sköljs bort ordentligt. Oasis Bed Bath innehåller också en återfuktare som ger en mjuk och behaglig känsla efter tvätten.